BERGEN/ EGMOND/ SCHOORL – Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in maart, april en mei taalbingo in de bibliotheken in Bergen, Egmond aan den Hoef en Schoorl. Dat gebeurt op zes dagen van 10.00 tot 11.00 uur.

Deelnemers krijgen onder het genot van een kopje koffie of thee een bingokaart. Er gaat geen molen draaien met balletjes, maar er wordt een verhaal voorgelezen. Hierin worden steeds cijfers genoemd.

Verrassend en gezellig’

“Dit is een verrassend nieuwe en hilarische manier om bingo te spelen”, laat Chris Rode van Bibliotheek Kennemerwaard weten. “Meedoen is gratis en we maken er samen een gezellige ochtend van. Vol energie keer je weer huiswaarts.”

Waar en wanneer?

Taalbingo staat op het programma op woensdag 15 maart en 26 april in de bibliotheek aan Dreef 1 in Bergen. Het spel wordt ook gespeeld op woensdag 5 april en 17 mei in de bibliotheek in Egmond aan den Hoef in Huys Egmont aan Slotweg 46.

Liever naar de bibliotheek aan Heerenweg 150A in Schoorl? Dat kan op woensdag 19 april en 31 mei. Het tijdstip is steeds van 10.00 tot 11.00 uur.

Voor de taalbingo is aanmelden niet nodig. Meedoen is gratis en ook het kopje koffie/thee wordt je aangeboden door de bibliotheek en de gemeente Bergen.