SCHOORL – Het seizoen van tafeltennisvereniging Duintreffers start in september. Duintreffers bestaat 55 jaar en is de enige tafeltennisvereniging in de gemeente Bergen. Sinds 1984 heeft Duintreffers haar eigen clubgebouw aan de Nieuwedam 5 in Schoorl.

Daar komen de leden om te sporten of een praatje in de kantine. Dinsdag 4 september begint de wekelijkse training onder de deskundige leiding van trainer Peter. Aspirant-leden mogen vier keer gratis een training bijwonen.

Voor een eigen batje hoeft men in het begin niet te zorgen, ze zijn altijd bij de club aanwezig. Elke dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur is er training voor de jeugd.

Vervolgens om 20.00 tot 21.30 uur training voor de senioren. Na de training kan is er altijd ruimte om nog even vrij te spelen en na te praten met een drankje.

Woensdag 5 september gaat ook de Samson Training weer van start; één keer in de twee weken speelt een groep mensen met een verstandelijke beperking een potje tafeltennis met vier vrijwilligers van Duintreffers. Kijk voor meer informatie op www.duintreffers.nl