BERGEN – In Cafe Taverne aan de Karel de Grotelaan in Bergen is het aankomend werkend weer drie keer feest. Onder andere de bekende schrijver Nico Dijkshoorn komt naar Bergen.

Vrijdag 25 maart: Frank en Guido
De dj’s Frank en Guido treden vrijdag op onder het motto Thanks God It’s Friday. Zij draaien disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is, vertelt eigenaar Steef. “Het maakt niet uit of het 70’s , 80′ 90’s of 00’s is, als het maar knalt en beweegt.” De dj’s starten om 22.00 uur.

Zaterdag 26 maart: Nico Dijkshoorn & The Hank Five
De bekende schrijver Nico Dijkshoorn bezoekt de Taverne zaterdag voor een avond vol proza, poëzie en live muziek, gespeeld door zijn band The Hank Five. Nico en zijn band eren hun muzikale helden waaronder Neil Young en Bob Dylan. Steef: “Niets staat vast, maar houd rekening met razende gedichten, vette live muziek en voorlezen in het licht van een klein lampje.” Aanvang: 22.00 uur. Kaarten a 10 euro zijn uitsluitend aan de deur te koop.

Zondag 27 maart: Living Room Heroes
De band Living Room Heroes speelt zondag een zuidelijke soulvolle sound, maar volgens Steef zouden we er ook zomaar het allesomvattende etiket Americana op kunnen plakken. Deze band is geïnspireerd door artiesten als Ben Harper Ray Lamontagne en Amos Lee. Aanvang 15:00, entree 5 euro.

(Bron foto: Cafe Taverne)