EGMOND-BINNEN – De SeaSide StringerS spelen zondagmiddag 12 mei in muziekcafé Soigné in Egmond-Binnen.

De muzikanten spelen gevarieerd eigen werk dat singer songwriter/gitarist Gert-Paul (GP) de afgelopen vijftig jaar min of meer autobiografisch schreef. In tegenstelling tot de elektrische rockoptredens van The SeaSide StringerS wordt het met een ander eigen repertoire – en semi-akoestisch – vooral luisteren en genieten in Soigné. Het publiek kan ook meezingen (La di da di dai…) en dansen.

Vrolijke zangeressen

The SeaSide StringerS is een zespersoons pop/rock hobbyband rond Gert-Paul van der Horst uit Heiloo. De band bestaat al vele jaren naast Gert-Paul uit drummer Tom Min, bassist Sander Endel en toetsenist Fletcher Bouwman. Ooit begeleidden zij als Die Band het roemruchte Dat Koor uit Heiloo. Dat deden ze rond de eeuwwisseling.

Sinds een heel aantal jaren zijn The SeaSide StringerS uitgebreid met twee vrolijke zangeressen. Elina Stam doet sinds 2018 zeer gedreven mee en haar vriendin Jolanda Kruse is er vanaf juni 2021 heel enthousiast bij gekomen. Naast veel meerstemmige backing vocals doen zij ook leadvocals en zingen zij met GP een aantal vraag- en antwoordduetten.

Reserveren

Kortom: liefhebbers van Heilooër pop/rock komen op 12 mei aan hun trekken in muziekcafé Soigné aan de Adelbertusweg 31 in Egmond-Binnen. Het optreden duurt van 16.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis. In de pauze gaat de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren is noodzakelijk vanwege het beperkt aantal zitplaatsen. Dat kan via e-mailadres hafre@planet.nl. (Foto’s: aangeleverd).