BERGEN/ SCHOORL – Dierenartsenpraktijk Kennemerland neemt tijdelijk geen nieuwe klanten aan. Ook gaat het bedrijf niet in op verzoeken van huidige klanten die bijvoorbeeld hun paard in behandeling hebben en nu ook een gezelschapsdier willen inschrijven.

.
Dierenartsassistente Anouk: “Wij krijgen nu regelmatig het verzoek van klanten wiens paarden bij ons staan ingeschreven om ook hun hond of kat in te schrijven. Dit omdat zij bij hun huidige dierenarts niet meer terecht kunnen. Op deze verzoeken kunnen wij helaas niet meer ingaan.”

.
Eerder liet het bedrijf al weten een (tijdelijke) klantenstop te hebben voor nieuwe klanten buiten Bergen, Egmond en Schoorl. “Deze beslissing hebben wij moeten nemen om jullie de zorg en service te kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn. Wij kunnen de nieuwe stroom helaas niet aan”, laat de praktijk weten op Facebook. Dierenartsenpraktijk Kennemerland vraagt om begrip voor de situatie.”Wij willen niet dat jullie dieren maar ook wijzelf hier de dupe van worden.”

De dierenartsenpraktijk huist aan de Oosterweg in Bergen en de Heereweg in Schoorl.