EGMONDEN – De Timmerdorpweek in Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen is maandag gestart. Basisschoolleerlingen werken de hele week aan hun bouwwerk. Dat doen ze in het park tegenover basisschool De Kiem in Egmond aan den Hoef en naast jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen.

De jeugd van Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen is deze week druk bezig met timmeren en schilderen. Doel is bouwwerken te maken met thema ‘Pretpark’. Ook doen de kinderen bijvoorbeeld spelletjes. In het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef is er donderdagavond een markt waar de jonge bouwers ‘van alles en nog wat’ te koop aanbieden.

Theatershow

Woensdagavond is er in Egmond-Binnen een Theatershow waar kinderen hun talent op een podium laten zien. “Dit is altijd druk bezocht en voor de kinderen de kers op de taart”, laat de organisatie weten. Na de Theatershow in Egmond-Binnen is ruimte en tijd om na te praten in de bar van de Schulp. Verder wordt dan bekendgemaakt wie tot de prijswinnaars behoort van het Timmerdorp in Egmond-Binnen.

De timmerdorpweek duurt tot en met donderdag.

Egmond aan Zee

Voor de jeugd van Egmond aan Zee staat het Timmerdorp gepland van 1 tot en met 4 augustus achter oude gemeentehuis aan de Zwartendijk.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef. Foto van dinsdagmorgen.