EGMONDEN – De Timmerdorpweek in Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen is maandag gestart en in volle gang. Basisschoolleerlingen timmerden hun bouwwerken en zorgden met verf en kwasten voor kleur. Dat doen ze tot en met vandaag (donderdag) in het park tegenover basisschool De Kiem in Egmond aan den Hoef en naast jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen.

Egmond aan den Hoef

De jeugd van Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen is deze week druk bezig met timmeren en schilderen. Ook doen de kinderen spelletjes. De week eindigt donderdagavond met een markt waar de jonge bouwers ‘van alles en nog wat’ te koop aanbieden. Het thema is dit jaar ‘Kasteel Egmont’.

Egmond-Binnen

Dinsdagavond deden de kinderen van Egmond-Binnen mee met het spel ‘Levend sjoelen’. Woensdagavond was er een theatershow waar kinderen hun talent op een podium laten zien. “Dit is altijd druk bezocht en voor de kinderen de kers op de taart”, laat de organisatie weten. Na de theatershow in Egmond-Binnen was ruimte en tijd om na te praten in de bar van de Schulp.

De timmerdorpweek duurt tot en met donderdag.

Egmond aan Zee

Voor de jeugd van Egmond aan Zee staat het Timmerdorp gepland van 7 tot en met 10 augustus, zoals gebruikelijk achter oude gemeentehuis aan de Zwartendijk. RTV80 TV bezocht vorig jaar het Timmerdorp in Egmond aan Zee met camera en microfoon. Bekijk ook de foto’s van Rob Glas.

Foto’s gemaakt in Timmerdorp Egmond aan den Hoef: RTV80/ Ingrid Groen).