EGMOND AAN DEN HOEF – Het is alweer een tijd geleden dat Toon Hollanders het podium van de Hoeve betrad. Dat was samen met zijn companen van zijn band. En nu, aan de vooravond van een reis naar Austin Texas, treedt Toon op samen met Hans de Jong. Toon is een veteraan op de Noord Hollandse podia, bekend geworden met Pee Wee and The

Specials waarmee hij o.a. op Pink Pop speelde en de de muziek verzorgde voor het VPRO programma de Suite in de 70-er jaren. Altijd actief gebleven in de muziek en nu ook deel uitmakend van de band Town and Country.

Toon Hollanders speelt een repertoire van mooie country songs beladen met liefdesverdriet, nostalgie en toch ook vreugde. Ook Hans de Jong, die Toon op deze speciale middag begeleidt heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij speelde met Kaz Lux, Herman Brood en maakt ook deel uit van o.a. Town and Country.

Het optreden begint om 16.00 uur. De toegang is gratis, maar er wordt wel een ruime vrijwillige bijdrage voor de muziekanten verwacht. Lokatie: Hoeve Overslot Egmond a.d Hoef. Zondag 10 juni.