BERGEN – Inwoners van de wijk Tuindorp in Bergen vieren zaterdag 24 september hun buurtfeest. “Het wordt een dag met alles wat Tuindorp te bieden heeft. Van kunstenaars tot hoveniers en van muzikanten tot topkoks”, laat bewoner Jan Breeman weten.

De aftrap van het feest is om 13:00 uur met een vrijmarkt. Inwoners kunnen buurtschilderij maken met Giorgi Shengelia of maken een insectenhotel met de groenploeg van de Buurtvereniging.

Kinderen kunnen zich laten schmincken door Pauline Bakker. Voor hen staat ook een attractie klaar van het bedrijf Go With the Flo.

Onder het genot van koffie, thee of limonade kan iedereen bijkletsen met buurtgenoten op het terras.

Live muziek

Live muziek is er ook. Om 13:00 uur gaat DJ Moret los! Verder zijn er optredens van Room Zeven (15:00 uur), Mart Wellerdieck (18:00 uur), The Steam Surfers (19:00 uur) en Uncle Harry’s Punch (21.00 uur).

Bingo en barbecue

Liefhebbers kunnen rond 16.30 meedoen met een bingo met gesponsorde prijzen. De 2Chefs, Ed en Miranda, de koks van de Taverne, verzorgen het eten. Meedoen aan de barbecue kost 12,50 en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. De organisatie vraagt om zelf drankjes mee te nemen.

Het Buurtfeest in Tuindorp vindt plaats op het veldje op de Tuindorpweg. Zie ook de website van de organisatie van Buurtfeest Tuindorp.

RTV80 TV besteedde vorig jaar aandacht aan het Buurtfeest Tuindorp. U kunt dit item terugkijken.