EGMOND-BINNEN – Het seizoen voor Jeugd Organisatie Egmond-Binnen is weer gestart, niet zoals verwacht in het nieuwe jeugdcentrum maar in het vertrouwde gebouw aan de Herenweg 69 te Egmond-Binnen.

Woensdagavond is er instuif voor achttien-plussers waar altijd wel leden van het bestuur aanwezig zijn om te brainstormen over wat er allemaal georganiseerd kan worden voor de jeugd.

Vrijdagavond zijn de jongeren van 13 tot 17 jaar van harte welkom om zich te vermaken met tafeltennissen, poolbiljarten, darten en games op groot scherm.

Datzelfde kan de jeugd tot en met twaalf jaar doen op zaterdagavond

Zondagmiddag vanaf 16.00 uur kunnen de achttien-plussers weer terecht en zaterdagmiddag vanaf 17 september kan er weer geknutseld worden in JOEB door de jeugd van de basisscholen.

Een keer per maand zal er op zaterdagavond een live avond georganiseerd worden en op dinsdag weer de populaire meiden- en jongensavond.Wie idee├źn heeft om in JOEB iets te organiseren is van harte welkom tijdens de openingstijden, of kan contact opnemen met Fred Valkering, telefoon 06-22659285.

Geef een reactie