BERGEN – De groep 8-kinderen van de Van Reenenschool zijn in februari gestart met hun eindproject; het maken van een echte Glossy om de herinneringen van de afgelopen schooljaren vast te leggen.

De start van het project vond plaats in de brugklasweek middels een workshop magazine maken. Al snel waren de taken verdeelt binnen het redactieteam. De een wilde graag fotograferen, de ander wierp zich op als illustrator.

Er werden groepjes gemaakt voor het maken van reportages, interviews, recepten en natuurlijk de horoscoop. Ook werden advertenties verkocht in het magazine om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Op 9 juni was de deadline, alle kinderen dienden hun teksten en beelden aan te leveren. Twee ouders maakten het magazine op en stuurden het naar de drukker. Afgelopen woensdag is het magazine afgeleverd op school.

De Glossy Magazine is mede mogelijk gemaakt door Duinvermaak, Boekhandel Thomas, Loodgieter Groot, IJssalon Pinoccio, Loodgietersbedrijf Homma en By Merel. Bekijk het magazine op www.vanreenenschool.nl

Geef een reactie