EGMOND AAN DEN HOEF – De drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef start maandag 3 juni.

De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer. De routes zijn verdeeld over vijf dagen. De deelnemers kunnen naar eigen keuze een ‘rustdag’ inlassen. De lopers mogen de vijf- en tien kilometerroutes afwisselend lopen.

De wandelaars van de tien kilometer vertrekken dagelijks tussen 18:30 uur en 18:45 uur. De vijf kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18:45 uur en 19:00 uur. Het startpunt en eindpunt is iedere dag bij Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

Er zijn weer veel leuke routes gemaakt binnen de mooie omgeving van de Egmonden, laat organisator Jeugdbelangen uit Egmond aan den Hoef weten. Deze organisatie is onderdeel van Stichting Welzijn Bergen. Op vrijdag 7 juni ontvangen de deelnemers na inlevering van de volle stempelkaart een herinneringsmedaille.

Inschrijving

Voorinschrijving voor 5 euro is mogelijk op woensdag 29 mei tussen 13:30 en 15:30 uur bij Jongerencentrum JOEB aan Visweg 45a in Egmond-Binnen. Dit kan eveneens op donderdag 30 mei tussen 09:00 en 17:00 uur in jongerencentrum De Wal aan Sportlaan 7 in Egmond aan Zee. Een derde mogelijkheden om in te schrijven is donderdag 30 mei tussen 14:00 en 15:00 uur bij kindcentrum De Kiem aan de Prinses Marijkelaan 1 in Egmond aan den Hoef.

Bij de start

Inschrijving bij de start is mogelijk op maandag 3 juni voor 6 euro vanaf 18:30 uur voor de tien kilometer en vanaf 18:45 uur voor de vijf kilometer in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. Kinderen jonger dan dertien jaar mogen uitsluitend deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Ouders, verzorgers, begeleiders

Ouders, verzorgers en begeleiders mogen een enkele keer meelopen. Het is dan een optie om een dagkaart aan te schaffen voor 2 euro. Betalen kan uitsluitend contant en de organisatie vindt het fijn als dit zo veel mogelijk gepast gebeurt.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Nathalie Eijlander via telefoonnummer 06-21112283 of stuur een e-mail naar egmondsea4d@hotmail.com. Zie ook Facebook.