HARGEN AAN ZEE – Sport, muziek en gezelligheid. Dat is waar het evenement Hargen aan Sail dit weekend voor staat, laat Roel van Langen van de organisatie weten.

“Het festival biedt zaterdag en zondag sportactiviteiten op het strand en in zee. Leuk om aan mee te doen en mooi om naar te kijken. Op het programma staan beach soccer, ultimate frisbee, beach tennis, het open air darts toernooi, een jeu de boulestoernooi en yoga on the beach. Ook zijn er catamaranraces.”

Roel heeft nu alweer zin in het feest met live muziek en dj’s in de avonduren, zowel vrijdag, zaterdag als zondag. “Van dj’s tot bands, van lokale acts tot landelijk bekende namen, alles komt voorbij!”

Van Langen is blij dat lokale sponsors en vrijwilligers bijdragen aan het voortbestaan van het evenement en dat vertegenwoordigers van sportclubs uit de omgeving de sportieve activiteiten organiseren.

Entreekosten

Bezoekers kopen bij aankomst een entreebandje. Voor personen onder de achttien jaar kost dit bandje 5 euro. Personen van 18 jaar en ouder betalen 10 euro (per avond), hiermee kunnen ze alcohol kopen. “Hiermee voldoen we aan de veiligheidseisen en zorgen we ervoor dat iedereen veilig en verantwoord kan genieten,” aldus Roel. (Bron foto’s: organisatie Hargen aan Sail).