VAT70

ByRedactie

22 november 2018

SCHOORL – ‘Vogels’ van Haye van der Heyden: een licht-erotisch tintelend stuk met een overspelige pensionado, een beledigde maîtresse, een hysterische schoondochter, een nuchtere realistische echtgenote, een sexy klusjesman met een handige rolmaat en alle verrassende wendingen die daarvan het gevolg zijn. Te zien op 23 en 24 november in De Blinkerd.

We maken kennis met Jozefine (Joost voor intimi). Zij komt toevallig, in een woonwijk met heel veel vogels, pal tegenover haar ex man Jaap en zijn nieuwe vriendin te wonen.

Er is geen ontkomen aan, ze kan zo bij hen in de keuken, en erger nog, de slaapkamer kijken. Ze komt erachter dat je door een verrekijker een hoop voorbarige conclusies kunt trekken! En ja hoe zit het eigenlijk met haar eigen liefdesleven?Op 23 en 24 november om 20.15 uur in de theaterzaal van de Blinkerd. Spelers: Tiny de Rover, Nico van Egmond, Alexandra Bouwmeester, Mike van Westen en Annelies Heil.

Regie: Sylvia Renting. De toegangsprijs is € 10,-. Reserveren op tel. 06-25535769 tussen 14.00 en 17.00 uur of per e-mail; info@vat70.nl, www.vat70.nl.