VAT70

ByRedactie

13 november 2017

SCHOORL – VAT70 speelt 17 en 18 november het toneelstuk: ‘Aan het eind van de aspergetijd’ van Frank Houtappels. Oude en vergeten wonden rijten open. Tussen de zusters blijkt onderling veel oud zeer te zitten. Onderhuids schrijnt het bij de drie zusters en zit een diep verscholen, enigszins tsjechoviaanse melancholie en wanhoop.

Een ogenschijnlijk perfect huwelijk voor Kitty, een huwelijk op de klippen voor Aggie, en helemaal geen huwelijk voor Francien.

Terwijl de laatste asperges uit de grond worden gehaald, maakt oud zeer ruimte voor nieuwe pijn, maar gelukkig gaat dochter Sophie haar eigen gang.

Aan het eind van de Aspergetijd is een eigentijdse zedenkomedie over vrouwen die worstelen met het ouder worden en zich afvragen wat een zuster nog voor ze kan betekenen. Aanvang is 20.15 uur in de theaterzaal van De Blinkerd.

Spelers op deze avond zijn: Heleen Ivangh, Miranda Hoogcarspel, Annelies Heil, Diana Veenstra, Regie is in handen van Ruud Plooijer.

Kaarten à tien euro zijn vooraf te bestellen bij De Blinkerd, telefoon 072-5092068 of via email: info@deblinkerdschoorl.nl ‘Vrienden van VAT70’ mogen binnen zonder te betalen. Na de voorstelling op 18 maart is er livemuziek van Wet Paint.