ALKMAAR – Op dinsdag 19 november organiseert Sportzorg.nl (o.a. sportmedisch partner van Le Champion) een praktische avondbijeenkomst speciaal voor deelnemers aan de Groet uit Schoorl Run.

Tijdens deze avond komen specialisten aan het woord die allerlei praktisch toepasbare tips geven om gezonder te lopen en jouw prestaties te verbeteren. Ook kun je vragen voorleggen aan de specialisten.
Uiteraard is iedereen welkom deze bijeenkomst bij te wonen.

Het succes van de Groet Uit Schoorl Run is voor een groot deel te danken aan een unieke afwisseling in het parcours dat grotendeels door bos en duingebied gaat.

De Groet uit Schoorl Run staat echter ook bekend als een van de zwaarste marathons van de wereld, omdat hierbij ook het mulle zand niet wordt ontzien.

Door het afwisselende en glooiende parcours in combinatie met winterse omstandigheden, vergt de Groet uit Schoorl Run dan ook een goede voorbereiding.

Inschrijven voor de bijeenkomst ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’ kan door een e-mail te sturen vóór zaterdag 16 november a.s. naar info@sportzorg.nl. o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres (eventueel) vereniging en aantal personen.

Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.
Bekijk het volledige programma op: www.sportzorg.nl.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Geef een reactie