CAMPERDUIN.- Strandpaviljoen Luctor et Emergo in Camperduin heeft een nieuwe eigenaar. Dat meldt HVAB Horecamakelaardij op haar website. Ook de bijbehorende 46 strandhuisjes zijn verkocht. Mede-eigenaar Kevin Bredewout bevestigt dat de verkoop ‘onder voorbehoud rond is’.

.
Kevin en zijn moeder Tanja zetten hun strandpaviljoen vorige maand te koop, vijf jaar na het overlijden van Jeroen Bredewout, de vader van Kevin. De familie zette de verkoop in gang, nadat Tanja aangaf te willen stoppen. Kevin wil het bedrijf niet in zijn eentje voortzetten. “Het is het mooi om een strandbedrijf te runnen met iemand die het even leuk vindt als jijzelf. Nu mijn moeder ermee wil stoppen en mijn vriendin het liever niet wil overnemen, is een verkoop voor mij een logische stap. Maar het zal wennen worden om hier niet meer te werken.”

.
De overdracht is naar verwachting 1 oktober of 1 november. Kevin kan nog geen informatie geven over de nieuwe eigenaar. Hij laat het aan hem of haar over om dit bekend te maken.