SCHOORL – Buitencentrum Schoorlse Duinen organiseert zondag 13 november in samenwerking met de dorpskerk in Schoorl, Groet en Camperduin een bijeenkomst over in balans blijven.

Vanaf 14:30 uur vertelt Lettie Oosterhof in de dorpskerk in Schoorl een verhaal over in balans blijven. Iedereen kijkt anders naar de natuur. Welke rol speelt natuur voor jou? Is de natuur een plek van rust en stilte waar je in balans komt of ben jij de baas van de natuur?

Te horen zijn luchtige verhalen over de verschillende standpunten van de mens én muziek van gitarist Paul Pleijsier. Aansluitend volgt een wandeling door de Schoorlse Duinen.

Lettie Oosterhof

Lettie Oosterhof is predikant in Schoorl en Groet en theatermaker/verhalenverteller. Ze maakte verschillende voorstellingen waarmee ze door heel Nederland trok.

Paul Pleijsier

Paul Pleijsier studeerde aan het Haagse conservatorium en vormde ooit cabaretduo Pleijsier en Verreck. Hij speelde bij de doop van een prinsesje en geeft les. Vooraf aanmelden voor deelname kan en kost €6,50 per persoon. De activiteit duurt in totaal twee uur.

Drie andere bijeenkomsten

Verderop in het jaar en volgend jaar zijn er nog drie bijeenkomsten. De thema’s zijn dan groeien naar het licht, trouw aan de aarde, luisteren naar de stilte en stil staan bij groei. Zie de website van Buitencentrum Schoorlse Duinen voor meer informatie.

(Foto: Patricia van Lieshout)