ALKMAAR – Bibliotheek Kennemerwaard heeft een programma samengesteld dat aansluit bij het thema van de Boekenweek, die in de agenda staat van 11 tot en met 19 maart. Het thema is ‘Ik ben alles’. Dit thema is altijd relevant, omdat het gaat om de zoektocht naar je eigen identiteit.

“De bibliotheek kijkt dit jaar naar wie wij zijn als individu, welke rollen we vervullen in het leven en in verschillende situaties, zowel online als offline. Jezelf leren zijn helpt ook om jezelf te accepteren, te respecteren, en je eigen identiteit te waarderen. En hoe beter wij onszelf (leren) kennen, hoe beter wij een ander kunnen leren kennen. Deze  persoonlijke zoektocht staat je te wachten met dit thema van de Boekenweek”, vertelt een woordvoerder van Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
De bibliotheek geeft een overzicht van activiteiten in bibliotheekvestigingen in Alkmaar. Kijk voor meer informatie over een expositie, een lezing, een filosofisch gesprek, een boekenbal, een schilderworkshop en een optreden met liedjes op de website van Bibliotheek Kennemerwaard.

Reserveren voor Boekenweekactiviteiten kan online of bij de klantenservice in één van de vestigingen.