EGMOND-BINNEN – JOEB houdt zaterdag 21 oktober een lp en singles avond. Zoals de meeste mensen wel weten is vinyl weer helemaal de trend. Jong en oud struinen de markten, internet en muziekwinkels af naar dat ene plaatje. Van hardcore en house tot rock, reggae en zelfs Nederlandstalige smartlappen.

Alles is te vinden op de ouderwetse langspeelplaat.
Geïnteresseerden zullen zich wellicht afvragen wat voor avond het zal worden. Dat is nu juist het mooie. Dat hebben bezoekers zelf in de hand.

Ren naar zolder om de platen van je ouders te bestuderen, of neem de plaat mee die je al veel langer aan een breder publiek wil laten horen. Alles is toegestaan. Dus van The Champs met Tequila tot aan Anneke Grönloh met Brandend Zand.

Van Trio Hellenique’s Zorba’s Dance tot Deep Purple’s Child in Time. Of Tiësto met Flight 643. Werkelijk alles is geoorloofd.

Achter de draaitafels zal dj Eppy zijn kunsten vertonen om alle platen aan elkaar te mixen. Tevens zal er in JOEB een kraampje staan met te koop aangeboden lp’s

Neem een paar mooie platen mee en help mee er met elkaar een mooie avond van te maken. Entree is vrij vanaf 20. 00 uur. JOEB is te vinden aan de Herenweg 69 te Egmond-Binnen.