CASTRICUM – Op tweede paasdag – op 21 april 2014 – organiseren PWN en Cameraland Alkmaar in en om Bezoekerscentrum De Hoep een evenement over natuurfotografie en verrekijkers.

De dag begint met een workshop vogelfotografie onder leiding van vogelfotograaf Jos Dekkers en PWN boswachter Fred v.d. Bosch.

Tijdens de workshop leidt de boswachter u op de fiets langs de mooiste plekken in het Noordhollands Duinreservaat.

Fotograaf Jos Dekkers haakt hierop in met de do’s en don’ts bij vogelfotografie.

De tocht voert langs verschillende gebieden en biotopen, zoals het infiltratiegebied met zijn broedende kolonie Aalscholvers.

De fietsexcursie start om 06.45 uur bij Bezoekerscentrum De Hoep en eindigt om 11.00 uur. Na afloop van de fietstocht kunt u er voor kiezen om de rest van het evenement te bezoeken.

blauwborst

De kosten voor de excursie bedragen € 5,00. Komt u niet met een eigen fiets, dan kunt u deze huren voor € 6,00. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.

Er is plaats voor 12 deelnemers. Dus wees er snel bij. Aanmelden voor de excursie is noodzakelijk. U kunt hiervoor en voor meer informatie over het evenement ‘Kijk op de Natuur’ terecht op www.pwn.nl/eropuit of telefonisch via Bezoekerscentrum De Hoep: 0251 661 066 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur).

Geef een reactie