BERGEN – Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor de regionale bijeenkomst over wonen op maandagavond 13 maart in de Ruinekerk in Bergen. Dit vanwege massale belangstelling, het maximaal aantal beschikbare plaatsen is bereikt. Dat meldt organisator CDA Bergen.

Minister Hugo de Jonge van Volkshuisvestiging en Ruimtelijke Ordening en CDA-lijsttrekker voor Provinciale Staten Dennis Heijnen komen naar Bergen voor een regionale bijeenkomst over woningbouw rondom dorpenen kleinere kernen.

Ruim honderdzestig mensen uit onder andere Egmond, Bergen, Schoorl en Groet en daarbuiten meldden zich aan. De locatie kan wegens het behoud van brandveiligheid niet meer mensen toestaan in de kerk. De organisatie raadt belangstellenden die zich niet hebben aangemeld aan om niét naar de Ruïnekerk te komen: zij staan dan voor een dichte deur. Mensen die zich nog proberen aan te melden krijgen een automatisch antwoord met daarin het bericht dat het vol is.

Foto: Hugo de Jonge, minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, op werkbezoek in de wijk Morgenstond in Den Haag Zuidwest. (Foto: Phil Nijhuis).