EGMOND AAN DEN HOEF – 2018 is het jaar van graaf Lamoraal van Egmont. Op deze avond zal een zeer gevarieerd programma ten gehore worden gebracht, waarbij een mars absoluut niet mag ontbreken. In 2018 is het 450 jaar geleden dat graaf Lamoraal van Egmont onthoofd werd op de Grote Markt te Brussel.

Voor ‘Lamoraal van Egmont’ een mooie gelegenheid om het door Bert Appermont gecomponeerde werk ‘Egmont’ opnieuw de lessenaar te zetten. Het concert, op zaterdag 21 april in De Hanswijk, begint om 20.00 uur.

Het stuk is speciaal gecomponeerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de muziekvereniging in 2004.

Ook zal Matthijs Hekman van Theatergroep Horizon samen met Lamoraal een paar nummers ten gehore brengen. Denkt u dan in de richting van Girl from Ipanima en Cry me a River.

Naast Lamoraal van Egmont zal ook fanfare ‘Studio’ uit het Friese It Heidenskip het podium betreden. Zij hebben hun jaarlijkse studieweekend dit jaar in Egmond a/d Hoef gepland staan en dat de dirigenten elkaar ook nog kennen maakte dat deze samenwerking zeer enthousiast werd ontvangen door de leden van beide verenigingen.

Fanfare ‘Studio’ zal een aantrekkelijk programma ten gehore brengen met daarin een concourswerk. Kaarten a €5,- zijn verkrijgbaar lamoraalvanegmont.nl (Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis).