BERGEN – Musicaltheaterschool Mille Stelle presenteert op 14 en 15 april de nieuwe musical Eiland der verwarring, geschreven door Evelyn Kallansee. De regie is onder leiding van Wessel Braaf en de dansen van Mena Leila Kilani. Voordat de voorstelling begint is er speciale aandacht voor het goede doel Make-a-Wish.

Het verhaal gaat over piraten en hoela-meisjes die samen op een eiland zitten.

De piraten zijn hippie-achtige, zachtaardige mensen, in tegenstelling tot de mooie hoela-meisjes die boos en gefrustreerd zijn, de piratenschat willen stelen en hun strand willen inpikken. De schrijver van dit verhaal zet de boel op zijn kop door een cameraploeg met regisseur op het eiland te zetten. Zij willen een tv-programma maken met de bewoners van het eiland en ze dwingen in de ‘normale’ piraten/meisjes rollen.

Uiteindelijk moeten ze wel samenwerken om deze indringers weg te krijgen. Dan blijkt dat ze onderling niet zoveel verschillen als ze eerst dachten… De voorstelling heeft als onderwerp ‘Iedereen in zijn waarde laten’, welke op een culturele, thematische wijze aan het publiek wordt gepresenteerd.

Kaarten zijn te koop via Caroline van der Maas, maasnijs@hotmail.com of tel. 06-18119111. Zie ook de website van Mille Stelle.