EGMOND AAN ZEE – Ontmoetingscentrum PostaanZee in Egmond aan Zee doet vrijdag 8 maart mee aan de Nationale Pannekoekendag. Ondernemers bakken dan pannenkoeken voor ouderen.

“Op deze speciale dag hoeven bezoekers van PostaanZee geen spruitjes, andijvie of hutspot te eten. In plaats daarvan kunnen ze genieten van pannenkoeken. Of het nu met jam, stroop, poedersuiker is, of een mix van alles. Op ‘Pannenkoekdag’ bepaalt iedereen zijn eigen feestmaal”, laat Wil Koper van PostaanZee weten.

‘Aan de bak’

De Nationale Pannenkoekdag is vooral bekend vanwege de betrokkenheid van basisscholen. Bij PostaanZee zijn het vooral de ondernemers die aangesloten zijn bij Stichting Doesgoed die bakken. Het is inmiddels een traditie dat aangesloten ondernemers aan de bak gaan voor ouderen. Dit jaar gaan ze voor een stapel van vijfduizend stuks.

Sinds 2007 is Nationale Pannenkoekdag een gevestigde feestdag in Nederland en wordt het op de derde of vierde vrijdag van maart gevierd.

PostaanZee nodigt iedereen uit om op vrijdag 8 maart vanaf 12.00 uur te genieten van een smaakvolle dag vol pannenkoeken en samenzijn. Hieraan zijn geen kosten verbonden, maar geef wel even door of je een pannenkoek wilt mee-eten, vraagt PostaanZee vriendelijk. Aanmelden kan bij PostaanZee aan Voorstraat 82a in Egmond aan Zee. Mailen mag ook naar info@postaanzee.nl of bel 072-5822310.

ByEvert