GROET – Een optocht met live muziek, optredens en natuurlijk heel veel lichtjes. De dorpsvereniging Groet weet het zeker: Lichtjesavond wordt een mooie belevenis op vrijdag 8 september.

De organisatie laat weten dat de route nu uitgebreider is dan voorheen. De optocht gaat langs de route onder begeleiding van Fanfare Showband Heiloo, Trompetterkorps Alkmaar en Muziekvereniging Kunstzin. De dorpsvereniging rekent op een grote deelname van kinderen met versierde fietsen, skelters  of bolderkarren.

De optocht start om 21.00 uur vanaf de grote  parkeerplaats en eindigt met een rondje rond de kerk en een afsluitend muzikaal optreden van de deelnemende korpsen. Alle kinderen krijgen bij Commer-in een zakje chips.

Net als vorig jaar trekken de Ongeremde Gasten ook weer door Groet om een live optreden te verzorgen, laat de orpsvereniging weten. “Zo proberen we vanuit de dorpsvereniging iedereen zoveel mogelijk van muziek te voorzien. We hopen op mooi weer, veel lichtjes en vooral gezelligheid onderling.”