EGMONDEN – De Egmondse voetbalfusieclub VV Egmond heeft vanaf volgend seizoen een nieuw tenue. Daarnaast gaat de fusieclub samenwerken met Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en Bouwbedrijf Tervoort uit Egmond-Binnen. Dat laat VV Egmond weten in een persbericht.

Op het nieuwe tenue zijn de kleuren van de oude verenigingen Zeevogels, Egmondia en Sint Adelbert te zien. Dit tenue is samengesteld en gekozen door de Commissie Identiteit van VV Egmond.

Vooraanstaande familiebedrijven

De nieuwe sponsors Hotel Zuiderduin en Bouwbedrijf Tervoort steunen de zondag- en zaterdagselectie mannen. Deze vooraanstaande familiebedrijven verbinden zich voor minimaal vier jaar aan VV Egmond. De fusieclub en de twee bedrijven ondertekenden dinsdag 11 april een sponsorovereenkomst.

Met de steun van de twee bedrijven streeft VV Egmond ernaar om zowel de zondag- als zaterdagselectie op een zo hoog mogelijk niveau te laten spelen. De volgens de organisatie “prachtige grote vereniging met meer dan duizend leden gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet”.

Op zoek naar méér partners

Naast Hotel Zuiderduin zoekt VV Egmond nog meer partners om een samenwerking mee aan te gaan. “Met de onontbeerlijke steun van partijen uit de regio streeft VV Egmond ernaar om als nieuwe grote vereniging haar leden van de jongste jeugd tot aan de senioren en veteranen te laten genieten van de voetbalsport.”

Joost van Dam (VV Egmond) en Rith Groot (Hotel Zuiderduin). (Bron foto: VV Egmond).
Joost van Dam (VV Egmond) en Mark Tervoort (directeur Tervoort Egmond).