BERGEN – Dankzij het aangename wandelweer op de afgelopen maandagavonden verschenen telkens een flink aantal deelnemers aan de start van de wandelpuzzeltochten in Bergen.

De organisatoren hebben daardoor al vele honderden wandelaars voor de tocht van vijf km rondom Bergen kunnen inschrijven. Ze verwachten de duizendste deelnemer van het 54e zomerseizoen dan ook binnenkort te kunnen begroeten.

Nadat iedereen op die avond de tocht heeft volbracht, wordt tijdens de prijsuitreiking de naam van de gelukkige bekendgemaakt en wordt deze meteen gehuldigd.

Daarbij ontvangt hij of zij bloemen, cadeaus en de traditionele eremedaille. Dit seizoen zijn nog twee wandelpuzzeltochten voor jong en oud: de maandagen 15 en 22 augustus.

Het startsein voor de tocht wordt, na de kaartverkoop om 19.00 uur, om 19.15 uur gegeven bij restaurant Steff’s op het Plein; deelname € 2,-.

Er is onderweg een leuke traktatie; korte tijd na binnenkomst van de laatste wandelaar is bij het startpunt de uitreiking van de talrijke prijzen.

Geef een reactie