Werken bij

Alle medewerkers van Radio en TV 80 zijn werkzaam als vrijwilligers. Bij RTV 80 zijn geen betaalde krachten in dienst.

Redactieleden
Wil jij ook altijd alles weten en uitzoeken, als eerste het laatste nieuws weten en hier iets mee doen? Word dan redactielid bij Radio 80! Je bent verantwoordelijk voor de nieuwsvoorziening op Radio 80.

Nieuwslezer
Wil jij de kust- en duinstreek op de hoogte houden van het laatste nieuws? Heb je een goede radiostem? Word dan nieuwslezer bij Radio 80. Je bent degene die de nieuwsberichten van de redactie verwoordt op de radio.

Verslaggever
Wil je weten wat er in de gemeente Bergen speelt, op allerlei gebied? Wil je met camera en microfoon op pad of verslaggeven voor op de radio? Wil je als radio-sportverslaggever aan de slag? Laat het ons weten!

Technicus
Weet jij wel raad met draadjes, (radio)verbindingen, audioprocessing of wil je hier meer van weten? Laat het ons weten!

Webmaster/automatiseerder
Jij kunt een computer(netwerk) als de binnenkant van je broekzak en vindt het leuk om de website en de servers van de omroep verder te ontwikkelen? Meld je dan aan als vrijwilliger van de lokale omroep van Bergen!

Vormgever
Lijkt het jou wat om de vormgeving voor de radio en televisie op je te nemen op het gebied van geluid en beeld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PR medewerker
Ben je een kei in het enthousiast vertegenwoordigen van de omroep en lijkt je het geweldig om in de wondere wereld van de PR te stappen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stuur een e-mail met een korte motivatie en eventueel je ervaring naar: redactie@rtv80.nl