SCHOORL – Het populaire humorgezelschap West- Friesland Plat treedt zaterdag 31 maart op in het theater van De Blinkerd aan Heereweg 150.

De afgelopen twee jaren trok de groep volle zalen en theaters met een mix van conferences, liedjes en sketches in het West- Friese dialect. Met het gloednieuwe programma van dit seizoen heeft de groep zich naar eigen zeggen opnieuw weten te overtreffen. De huidige samenstelling van de groep geeft een goed beeld van de vele facetten van de West-Friese humor.

Zo is kleinkunstenaar Kees Visser een exponent van de humor van Kees Stet. Conferencier Leon Knoin maakte twee jaar geleden zijn opwachting in de groep en is nu een vaste waarde.

Marja van Skagen is de voordrachtskunstenares die de laatste jaren naam heeft gemaakt met haar bondige en uiterst humoristische voordrachten. Ferry Knoin en Fred Rootveld completeren het gezelschap.

Zij brengen een handvol prachtige West-Friese liedjes ten gehore. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via 074-3841718. Zie alvast www.west-frieslandplat.com.