SCHOORL – Vanaf begin jaren tachtig toerde de West- Friese humorformatie West- Friesland Plat meer dan 20 jaar door Noord- Holland.

Met jaarlijks een gloednieuw programma trok de groep vanaf het prille begin bomvolle zalen en de belangstelling was zo groot.

De groep deinsde er ook niet voor terug om theaters als Het Park in Hoorn, De Purmaryn in Purmerend en De Campanje in Den Helder volledig plat te spelen.

Maar aan alles komt een end en door vergrijzing en overlijden van enkele medewerkers moest de groep een aantal jaren geleden noodgedwongen stoppen.

Maar er is goed nieuws voor de vele liefhebbers van de West- Friese humor.

In stilte is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan een terugkeer van het succesvolle concept. Fred Rootveld, oprichter en leider vanaf het eerste uur, vond een handvol nieuwe gezichten.

De nieuwe groep komt op vrijdag optreden in Theater De Blinkerd in Schoorl en dat beloofd weer een regelrechte happening te worden .

De nieuwe West- Friesland Plat is er helemaal klaar voor en brengt het publiek een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.
Telefonisch reserveren kan ook.
Bel De Reserveerlijn onder telefoonnummer
074 3841718.

Geef een reactie