……. heeft de toekomst”

Op zaterdag 1 juni 2019 heeft de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) haar strandseizoen officieel geopend.

Vertegenwoordigers van de Gemeente, Egmondaanzee.info en de Egmondse Reddingsbrigade hebben gezamenlijk het startschot gegeven voor een hopelijk warme en “rustige” zomer.
Tijdens de bijeenkomst op de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade is door burgemeester Hafkamp van de gemeente Bergen de blauwe vlag overhandigt. Dit teken geldt voor alle stranden van de gemeente.

Naast de overhandiging van de blauwe vlag stond de zaterdagmorgen in het teken van de nieuwe sponsor van de Egmondse Reddingsbrigade. De komende vijf jaar zal Egmondaanzee.info de jeugdopleiding van de ERB ondersteunen. Daarnaast heeft Egmondaanzee.info dit jaar opleidingsvlet geschonken waarin de lifeguards van de toekomst kunnen worden getraind. De Egmondse Reddingsbrigade is trots op dat Egmondaanzee.info de komende jaren de jeugdopleiding wil ondersteunen.

Vice-voorzitter Harrie de Goede sprak over een win-win-win situatie voor alle partijen, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

De Egmondse Reddingsbrigade kijkt uit naar hopelijk wederom een schitterende zomer, waarin de lifeguards zich weer volop zullen inzetten op het strand van Egmond.

(De blauwe vlag is een internationaal kwaliteit symbool die toegekend wordt aan stranden en jachthavens die schoon en veilig zijn.)