BERGEN AAN ZEE – In de serie zomerse concerten op de woensdagavonden, in juli en augustus in het Vredeskerkje aan Kerkstraat 21 in Bergen aan Zee, is er weer een heerlijke, muzikale avond op die prachtige plek in de duinen. Op woensdag 20 juli het kwartet Wies & De Liefde, met zangeres Wies Kavelaar. Aanvang is 20.00 uur.

Het viertal brengt de indringende muzikale vertelling ‘Ik Had Jou’, over een vrouw met een gebroken hart, opgetekend en verteld door een onafscheidelijke vriend, een dichter.

Vertaalde en bewerkte teksten, aangevuld met bijzonder zelf geschreven werk, vormen de basis van dit optreden. Het publiek wordt meegezogen in de diepste gedachten van de dichter, die de ontsluiering van de werkelijkheid en het mysterie van de liefde iets dichterbij brengen.

Prachtige close-harmony zang en virtuoos gitaarspel. Wies Kavelaar zang en gitaar, Wouter Mooy zang en gitaar, Ton Nieuwenhuizen zang en contrabas, Tom Eleveld drums, percussie, Hans Langeree teksten.

Kaartverkoop en reserveringen verlopen via info: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 072 5895003. Kaarten ook aan de zaal. Zie ook www.vredeskerkje.nl

Geef een reactie