BERGEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 4 januari begonnen de kinderen, ouders en het team van de Willem-Alexanderschool met een feestje. Op 2 januari bestond de school negentig jaar. Reden voor het team om de kinderen te trakteren op een heerlijk taartje van bakkerij Roos. De kinderen hebben ervan gesmuld.

Al 90 jaar komen kinderen naar de school waar met behoud van bestaande successen gedegen en innovatief onderwijs wordt gegeven. De pijlers WISE (Wetenschap en techniek, ICT, Sport en Expressie) zijn in het onderwijs ingebed.

Naast de reguliere vakken is ook aandacht voor bredere opbrengsten: de muziekconcerten, theaterlessen, de miniboerderij, het BreinLab in samenwerking met de VU, de natuurtuin en schooltuintjes en nog zoveel meer. Het 90-jarig bestaan komt ook verderop in het schooljaar aan de orde.

Er is onder andere een reünie op zaterdag 21 mei van 13.00 tot 16.00 uur. Wie voor 2006 op de Willem-Alexanderschool heeft gezeten of op de voorloper: de School met den Bijbel op de Dokter van Peltlaan, is van harte welkom op de reünie.

Geef een reactie