BERGEN AAN ZEE – In de serie zomerse concerten op de woensdagavonden, in juli en augustus in het Vredeskerkje aan Kerkstraat 21 is er weer een heerlijke, muzikale avond op die prachtige plek in de duinen.

Op woensdag 27 juli zangeres Margreet Ravestein en organist Pieter Verhoogt met songs van Kate Bush. Aanvang is 20.00 uur. De composities van haar jeugdidool Kate Bush zijn voor de Bergense zangeres en fotografe Margreet Ravestein al jaren een inspiratiebron.

In haar programma ‘Woeste Hoogten’ laat ze op haar eigen manier de theatrale kant van Bush zien. Heel bijzonder is de begeleiding door Bach-specialist, organist en pianist Peter Verhoogt op het orgel van het Vredeskerkje.

Sinds 2014 werken Verhoogt en Ravestein samen in ‘Woeste Hoogten’, een programma dat speciaal werd ontwikkeld voor bijzondere kerkjes met pijporgel, waarin de zangeres zonder microfoon de uitdaging aangaat met Peters wervelende orgel- en pianospel.

Voor informatie en kaartverkoop: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 072 5895003. Kaarten ook aan de zaal.

Het volgende concert woensdag 10 augustus: wegens overstelpende belangstelling een herhaling van The Sound of Silence – The Story of Simon & Garfunkel.

Geef een reactie