BERGEN – 2014 is alweer in begonnen. De vraag “wat geef ik mijn vader of moeder dit jaar” dient zich weer weer aan. Zij hebben inmiddels het meeste wel.

De medewerkers van WonenPlus hebben voor u de oplossing. Wat dacht u van een WonenPlus-abonnement van een jaar met drie extra gratis maanden?

Dit abonnement biedt uw vader of moeder op veel terreinen praktische ondersteuning.

Bijvoorbeeld klusjes in en om het huis en in de tuin, het instellen van apparatuur of vervoer van huis naar bijvoorbeeld de huisarts of ziekenhuis.

Ook is het mogelijk om informatie, advies en ondersteuning te krijgen bij administratieve zaken.

Is uw vader of moeder ouder dan 75 en alleenstaand of kunnen uw ouders wel een steuntje in de rug gebruiken dan kunt u, tegelijk met het lidmaatschap WonenPlus, uw vader of moeder ook gratis inschrijven als deelnemer van Samenkracht.

Uw vader of moeder krijgt dan een bezoek van de Samenkrachtconsulent die samen met uw ouder(s) kijkt wat de wensen en (hulp)vragen zijn.
Indien gewenst helpt de Samenkracht-consulent bij het organiseren van mensen om uw ouder(s) heen.

Het abonnement van WonenPlus kost € 30,– per jaar. Met dit abonnement zijn veel diensten geheel gratis, voor sommige klussen wordt een gering uurtarief in rekening gebracht.
Samenkracht is gratis als u lid bent van WonenPlus en wordt mogelijk gemaakt door VGZ.

Voor u hebben we een feestelijk pakket gemaakt. In dit gezellige pakket zit een lidmaatschapspasje, van WonenPlus, informatiebrochures over WonenPlus en over Samenkracht en onder voorwaarden een bewijs van deelname aan Samenkracht.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod of als u nadere informatie over onze dienstverlening wilt, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur terecht bij de volgende wijksteunpunten:
wijksteunpunt ‘de Sanderij’ te Schoorl (tel. 072-509 5267),
wijksteunpunt Binnenhof te Bergen (tel.072-582 1450) of
wijksteunpunt Hanswijk te Egmond aan den Hoef (tel. 072-506 5204).

Geef een reactie