Bij WonenPlus komen dagelijks hulpvragen binnen van ouderen, mensen met een beperking en chronisch zieken die hulp nodig hebben bij het zelfstandig wonen.

Wat voor de één heel vanzelfsprekend is kan voor de ander een grote opgave zijn. Om die reden staan mensen ingeschreven bij WonenPlus. Om hulp te krijgen bij het invullen van formulieren, een klusje in het huis, boodschappenservice, de tuin opknappen, vervoer naar de dokter of ziekenhuis of andere hand- en spandiensten.

Ook komt regelmatig de vraag voor om eens te gaan wandelen, een gezellig kopje koffie drinken samen of op een andere manier de eenzaamheid te verdrijven.

Stichting Welzijn Bergen zoekt mensen die actief willen zijn voor een ander. Aan het doen van vrijwilligerswerk kleven veel voordelen. We zien ook mensen die net met pensioen zijn gegaan en nu op zoek zijn naar een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Maar vrijwilligerswerk doen bij WonenPlus is in de eerste plaats gewoon leuk. U maakt deel uit van een groep enthousiaste, maatschappelijk betrokken mensen en verricht dankbaar werk!

Voor aanmeldingen kunt u contact op nemen met Stichting Welzijn Bergen telefoon 072-5065204.

Geef een reactie