EGMOND AAN DEN HOEF – Op zondag 3 juni speelt “The Woodwind Jazz-Collection” vanaf 16.00 uur op het kleinkunstpodium van Overslot.

Jazzblokfluitist Paulus Vis is de animator van deze groep. De combinatie blokfluit en jazz is zonder meer zeer uniek. Paulus is de enige jazzblokfluitist in “De Lage Landen” en daarbuiten. Naast de blokfluiten bespeelt hij ook de sopraansax.

De slogan “Het Andere Geluid Van De Blokfluit wordt helemaal waargemaakt samen met zijn band “The Woodwind Jazz-Collection”.

Museumhoeve Overslot, gelegen aan de slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is een oude hoeve met een wonderbaarlijke akoestiek, waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst en aandacht voor de meer dan duizend jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden én wekelijks bijzondere concerten.

Dit pareltje in het historische hart van Egmond is ieder weekend open vanaf 14.00 uur, met op iedere zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 live muziek.