EGMONDEN – Wouter Blokdijk is de nieuwe hoofdtrainer van VV Egmond voor het seizoen 2024/2025. Hij is verbonden aan zondagselectie van de Egmondse club.

Blokdijk vervangt Rob Hersche. “Ondanks de goede prestaties verlaat hij de club. Hiervoor is in een goede verstandhouding tussen de trainer en de club gezamenlijk gekozen”, liet VV Egmond-bestuurslid Marco Tervoort eerder deze maand weten.

‘Naar een hoger niveau’

De 36-jarige oefenmeester uit Alkmaar Wouter Blokdijk gaat voor de eerste keer aan de slag voor de Egmondse fusieclub. De vereniging ziet in Blokdijk “een geschikte trainer die de jonge ambitieuze zondagselectie naar een hoger niveau kan brengen”.

Wouter Blokdijk speelde als voetballer 145 wedstrijden in de hoofdmacht van Afc 34. Daarna was hij actief als jeugdtrainer bij Afc 34. Vervolgens werkte hij als hoofdtrainer van Koedijk 1, Vrone 1 en Meervogels 1.

Bij Meervogels pakte de Alkmaarder het kampioenschap in de derde klasse. Het afgelopen seizoen was hij assistent coach van Arjan de Zeeuw bij Vitesse 22.

Wouter Blokdijk (rechts) tekent zijn contract. Links: VV Egmond bestuurslid Technische Zaken Marco Tervoort. (Bron foto: VV Egmond).