Radio 80 presenteert woensdag Young on air – de jeugdshow.

Naast de leukste muziek en gezelligheid, praat presentator Stan Baltus over onderwerpen die jong Bergen misschien wel aanspreken.

Zanger Jimmy Hadders uit Hoofddorp vertelt over zijn carriere, zijn toekomstdromen en zijn nieuwe nummer Touch.

De Alkmaarse dj Daniël de Moes maakt techno-tracks. Hij maakt momenteel hobbymatig muziek, maar wil niets liever dan draaien op grote evenementen. Hoe denkt hij dat voor elkaar te krijgen?

David Keesom uit Hoorn treedt op onder naam Adrain Noble. David post op het internet zijn muziek onder de naam TRAP David. Hij vertelt woensdag wat TRAP inhoud.

Luc Middeldorp en Sarah-Moon Bartolozzi spelen in de band Insight. Luc werkte onder andere samen met de producer van David Guetta, de nummer 1 dj van Frankrijk De band Insight is nog niet heel bekend.

Wel wordt Sarah gevolgd door scouts van onder andere de televisie-talentenjacht The Voice of Holland. Hoe cool is dat?

Leerlingen van de BSG uit Bergen zijn – net als vorige maand – in de studio aanwezig. Zij stelden zelf een tentoonstelling samen in museum Kranenburgh in Bergen. Doel was geld inzamelen voor de 3FM Serieus Request-actie.

Luister je mee naar Young on air? Dat kan woensdag tussen 18 en 20 uur. En trouwens… lijkt het je leuk om zelf radio te maken, dan is Young on Air op zoek naar jou.

Mail jouw motivatie naar redactie@rtv80.nl en wie weet bent jij in de toekomst een van de nieuwe programmamakers.

Geef een reactie