EGMOND-BINNEN – Muziekvereniging Eensgezindheid uit Egmond-Binnen houdt zaterdag 3 juni haar jaarlijks terugkerende rommelmarkt op het Kerkplein in het centrum van het dorp. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging, voor het kopen van instrumenten.


Op de markt, die duurt van 09.00 tot 14.00 uur, is een ruim aanbod aan spullen te vinden. Voorbeelden zijn kleding, schoeisel, radio- en tv apparatuur, computerspullen, tuingereedschap, c.v. en sanitaire spullen, groot en klein meubilair en gereedschap. Verder zijn verkrijgbaar antieke spullen, curiosa, glas en aardewerk, potten en pannen, fietsen, boeken, elektrische apparatuur, speelgoed en lp’s. De leden van de muziekvereniging haalden de spullen bij de mensen thuis op.

Van pannekoeken tot Rad van Avontuur

Ook aan de innerlijke mens en aan vertier is gedacht. Verkrijgbaar zijn bijvoorbeeld koffie, limonade, soep en pannenkoeken. Kinderen kunnen meedoen aan spelletjes waarbij zij hun behendigheid kunnen testen: zijn ze net zo handig met een hamer en een houten blokje als in een game op hun telefoon? Ook is er een Rad van Avontuur.