EGMOND AAN DEN HOEF – De bekende zanger Douwe Bob gaat vrijdag 7 juli optreden tijdens de Vrijdagmiddagborrel van het Zomerfestival Egmond. Dat laat Stichting E.D.E. weten, een vriendengroep uit Egmond aan den Hoef die het festival dit jaar voor de twee keer organiseert.

Douwe Bob, onder andere bekend van zijn Songfestivaldeelname en het winnen van De beste singer-songwriter van Nederland, kwam onlangs al in het lokale nieuws omdat hij het pannenkoekenrestaurant aan de Boulevard in Egmond aan Zee heeft gekocht en gaat exploiteren.

De organisatie van het Zomerfestival hintte eerder deze week op social media op een bekende Nederlander die zou komen optreden. Degene die de juiste naam raadt, zou een tafel krijgen voor een groep mensen en vijftig consumptiemunten ontvangen. De organisatie maakte inmiddels de winnaar bekend.

Van kortebaandraverij tot feesttent en kermis

Het Zomerfestival Egmond bestaat uit een kortebaandraverij en live muziek op de slotweg op donderdag 6 juli. Live muziek is er op vrijdag, zaterdag en zondag in de feesttent. De Bankoe games vinden ook weer plaats op een weiland in Egmond aan den Hoef. Op alle dagen kunnen bezoekers zich vermaken op de kermis.