SCHOORL – Het Zomerkamp Schoorl, eind juli, komt weer in zicht. Het team van Stichting Welzijn Bergen en alle vrijwilligers die meehelpen kunnen nauwelijks wachten.

Het zomerkamp duurt van dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 26 juli en is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 4, 5 en 6. Zij doen spelletjes, bouwen hutten en gaan op avontuur in de Schoorlse Duinen. “Dus ben je klaar voor een avontuurlijke reis vol junglepret, plezier en buitenactiviteiten, waarbij je ook je fiets nodig hebt, doe dan mee”, roept jongerenwerker Mireille Otto enthousiast.

Daarnaast is het voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 en eerstejaarsleerlingen van de middelbare school mogelijk om in te schrijven voor één dag Zomerkamp. Deze staat in de agenda op maandag 22 juli. Deze kinderen en jongeren zijn dan een middag en avond in het bos om spelletjes te doen en hutten te bouwen. Ook hiervoor is een fiets nodig.

Inschrijven

Inschrijven voor het Zomerkamp Schoorl of het eendaagse Zomerkamp kan maandag 22 april van 19.00 tot 21.00 uur in het jongerencentrum in de Blinkerd in Schoorl. Hier zijn de vrijwilligers aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen met de inschrijvingen en de betalingen. “Dit alles natuurlijk in de sfeer van Zomerkamp. De kinderen zijn dus meer dan welkom om mee te komen”, aldus Otto.

Betalen kan ter plekke via een QR-code of contant en gepast. Otto: “Laat de hoogte van het inschrijfgeld geen reden zijn om niet deel te nemen. We komen er met elkaar zeker uit! Wij zijn er klaar voor om er weer een onvergetelijke week van te maken!”

Zie voor meer informatie de flyer hieronder.