EGMOND-BINNEN – Nederland, Ierland en Portugal komen uniek samen tijdens een optreden van Rita Garland, Jurian Ehlhardt en Lydia Mentink. Het is aan te raden hierbij te zijn op zondagmiddag 10 maart in restaurant Soigne in Egmond-Binnen.

Uit Ierland komt Rita Garland. Zij is van oorsprong Portugese maar kwam door de liefde naar Ierland. Rita is klassiek gitaardocent en ze zingt heel mooi. Lydia en Rita ontmoetten elkaar bij een Leonard Cohen event. Sindsdien spelen ze samen Cohen-nummers.

Jurian Ehlhardt, sinds kort woonachtig in Castricum, speelt al zijn leven lang mondharmonica. Lydia zingt. Ook speelt ze gitaar en piano en sinds kort ook de handpan. Zij is muziekagoog en jurist.

De drie muzikanten brengen in restaurant Soigne in Egmond-Binnen een gevarieerd repertoire met Nederlandse, Portugese en Ierse liedjes én een aantal klassiekers van Leonard Cohen.

Aanmelden

Het optreden in Restaurant Soigne duurt zondag van 16.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis, in de pauze gaat de hoed rond voor een bijdrage. In verband met het beperkt aantal zitplaatsen, is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via het e-mailadres hafre@planet.nl. Restaurant Soigne is gevestigd aan Sint Adelbertusweg 31 in Egmond-Binnen.

Rita Garland.

Jurian Ehlhardt.

ByEvert