EGMOND-BINNEN – Edouard van de Velde en gitarist Gerard Schipper verzorgen zondagmiddag 11 december een luisterconcert in Cafe Soigne in Egmond-Binnen.

Edouard van de Velde begeleidt zichzelf op gitaar en krijgt ondersteuning van gitarist Gerard Schipper. Samen bezingen ze humorvol en gevoelig het leven.

Edouard zingt veel liedjes in de Franse taal, maar ook in het Engels. Daarnaast klinkt een vleugje Nedelands door in de muzikale verhaallijn. Een deel van zijn nummers schreef hij zelf, een ander deel schreven anderen zoals Brel en Cohen.

Ontroerende stiltes en een bulderende lach

De organisatie belooft dat dit muzikale duo het publiek trakteert op ontroerende stiltes en een bulderende lach dankzij het ongecompliceerde verslag van Edouard tussen de liedjes door.

“Hij licht zijn liedjes toe, vertelt waarom hij voor bepaalde nummers koos en wat het gevoel is dat erbij hoort volgens de zanger. Dat geeft een bijzondere inhoud en laat  je beleven wat muziek en zang met je kunnen doen. Met een Frans-terraspachtig tintje kom je na een avond met Edouard weer eens heel anders thuis.”

“Waarmee nog niets is gezegd over het talent voor zingen en gitaarspelen waarover de man beschikt. Bij Edouard word je betrokken bij zijn verhalende muziek.”

Reserveren

Het concert duurt zondag 11 december van 16.00 tot 18.00 uur. In verband met het beperkt aantal zitplaatsen is een aanmelding via e-mailadres hafre@planet.nl aan te raden. De entree is gratis, in de pauze gaat de pet rond. Het adres: Sint Adelbertusweg 31 in Egmond-Binnen.