EGMOND AAN DEN HOEF – op zondag 13 augustus speelt het duo Acoustic Mix op het podium van Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

Volgens Hans van den Berg van Hoeve Overslot zijn dit twee eigenzinnige muzikanten. Bezoekers horen een mix van semi-akoestische gitaren, banjo, cigarbox, bassdrum, mondharmonica en vocals. Te horen is pop, rock, reggae, blues, Spaans en country uit de jaren zestig tot en met negentig.”

“Kortom: Acoustic Mix laat de Gouden muzikale tijden herleven.”

De deur is open vanaf 15.00 uur. Het optreden duurt van 16.00 tot 18.00 uur en heeft een pauze. De toegang is een vrijwillige bijdrage naar draagkracht en welbevinden. Pinnen in Hoeve Overslot is niet mogelijk.

Een zitplaats reserveren kan voor 10 euro per persoon, ter plaatse in ‘de pet’. Reserveren kan via het e-mailadres museumhoeveoverslot@gmail.com onder vermelding van het aantal personen.

Wunderkammer en schelpenmuseum

In Museumhoeve Overslot is eveneens een Wunderkammer te vinden met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia. Ook is er een schelpenmuseum te bezoeken. Hoeve Overslot ligt in het historische hart van Egmond aan den Hoef. Het adres: Slotweg 42. (Foto: aangeleverd).