EGMOND AAN DEN HOEF – Op zondagmiddag 18 september speelt Edouard zijn programma ‘C’est ma route’ in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef. Bezoekers kunnen hier genieten van een levensverhaal, gevat in liedjes.

In ‘C’est ma route’ verhaalt de Frans-Nederlandse zanger-gitarist Edouard over zijn turbulente leven. Van Frankrijk naar Nederland. Hij brengt bekende Franse chansons, eigen repertoire en Engelse en Nederlandse liedjes, die stuk voor stuk zijn levenspad illustreren.

Tussen de liedjes door blikt Edouard terug op zijn verleden. Onder andere op zijn jeugd met een drankzuchtige vader.

Melancholisch met happy end

“‘C’est ma route’ is een melancholiek liedjesprogramma met een happy end. Edouard weet mensen te raken met zijn ontwapenende zangstijl en zijn openhartige levensverhaal. Een verhaal waarbij de humor niet ontbreekt. Het programma bestaat uit twee sets van elk 45 minuten. Bij de vertelpassages spreekt Edouard Nederlands”, laat Hans van den Berg van Hoeve Overslot weten.

Kom op tijd

De voorstelling duurt zondag van 16.00 tot 18.00 uur, inclusief pauze. Hoeve Overslot heeft een beperkt aantal plaatsen dus het is aan te raden op tijd te komen. De deur is open vanaf 15.00 uur. De toegang is vrij, maar de organisatie vraagt een vrijwillige bijdrage. Pinnen is in Hoeve Overslot niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan voor 10 euro per persoon (ter plaatse te voldoen) per e-mail naar museumhoeveoverslot@gmail.com onder vermelding van naam en email adres.

Wat nog meer in Hoeve Overslot…?

In Museumhoeve Overslot zijn te zien de geschilderde portretten van bekende Rock en Jazz artiesten, gemaakt door Paul de Vries en Jurriaan Leyen. Verder bevat de Wunderkammer bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia. Het adres: Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.