EGMOND AAN DEN HOEF – Zondagmiddag 23 oktober spelen The SeaSide Stringers in museumhoeve Overslot in Egmond aan den Hoef. Deze zespersoons pop/rock band speelt semi-akoestische muziek.

De band speelt eigen werk van singersongwriter/gitarist Gert-Paul van der Horst uit Heiloo. “Van moods are changing gevoelens tot tomfoolery taferelen. Het wordt luisteren, meezingen (La di da di dai) en er kan zelfs ook wat gedanst worden”, vertelt Hans van den Berg van Hoeve Overslot.

Het optreden duurt van 16.00 tot 18.00 uur, inclusief pauze. De deur is open vanaf 15.00 uur. De toegang is gratis maar de organisatie vraagt een “vrijwillige bijdrage naar draagkracht en welbevinden”. Pinnen is in Overslot niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan voor 10 euro (ter plaatse te voldoen). Hoeve Overslot vraagt dit even per e-mail te laten weten: museumhoeveoverslot@gmail.com.

Ook portretten en bodemvondsten

In Museumhoeve Overslot zijn eveneens geschilderde portretten te zien van bekende rock- en jazz artiesten van Paul de Vries en Jurriaan Leyen. Ook is hier de Wunderkammer te bezoeken met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia. Hoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.