EGMOND AAN DEN HOEF – Mankes speelt zondag 31 juli in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

Dit duo ademt filmische folk met een vleugje Noord-Europese en Mediterrane gebieden. Dit aangevuld met een gezonde dosis luidruchtige en donkere texturen. Sleutelwoorden, op basis van wat anderen zeggen zijn: hypnotiserend, kosmisch, dynamisch, melancholisch en hypnotiserend. Singer-songwriters Selma Peelen en The Weak And The Strong bespelen elk verschillende instrumenten, wat resulteert in een opmerkelijk geluid. 

Verderop in augustus…

Museumhoeve Overslot nodigt iedere zondag muzikanten uit om op te treden. Verwacht worden in augustus Acoustic Mix (7 augustus), Memphis Revisited (13 augustus), Jazz Tag (14 augustus), Duas Luas Ton mulders en Betty Borstlap (21 augustus) en Wieb Zigtema (28 augustus).

Meer informatie

De deur is open vanaf 15.00 uur. De voorstellingen duren van 16.00 uur tot 18.00 uur (met pauze). De toegang is gratis maar de organisatie vraagt een vrijwillige bijdrage naar daadkracht en welbevinden. Pinnen in Hoeve Overslot is niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan voor 10 euro per persoon (ter plaatse te voldoen) per mail naar  museumhoeveoverslot@gmail.com, onder vermelding van naam en e-mail adres. Het adres: Slotweg 42.

Wunderkammer

In Hoeve Overslot bevindt zich ook de Wunderkammer. Hier zijn te vinden verzamelingen met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia.