EGMOND AAN DEN HOEF – Het jazzcollectief Juicy Organism + speelt zondagmiddag 30 april in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

Het repertoire bestaat uit ‘soft tone ballads’, ‘medium swing tunes’, blues en ‘jazz-hard-bob’ uit het minder abstracte en bekende jazz-idioom. De muziek is geïnspireerd op stijlinterpretaties en spelopvattingen van jazzorganisten als Jimmy Smith of Eddy Buster. Daarnaast komt inspiratie van gitaristen als Kenny Burrell of Thornel Schwartz en saxofonisten zoals Lou Donaldson en Ben Webster.

In dit optreden is de bezetting van Juicy Organism+ Jurriaan Leijen (Hammond-orgel), Simon Swinkels (gitaar), Wim Lammen (tenor-bariton-saxofoon) en Colum Young (drum).

Voor alle optredens in Hoeve Overslot geldt dat de deur open is vanaf 15.00 uur. De optredens duren van 16.00 tot 18.00 uur, inclusief pauze. De toegang is een vrijwillige bijdrage naar draagkracht en welbevinden. Pinnen is in Hoeve Overslot niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan via naar museumhoeveoverslot@gmail.com onder vermelding van naam en e-mailadres. Het adres: Slotweg 42. (Bron afbeelding: Hoeve Overslot).

DoorRedactie